lørdag den 4. december 2010

Velkommen til Konfusenbo...Her åbnes pakkekalenderen

Jeg ved ikke lige, hvor jeg har haft mine tanker, da jeg læste mailen fra Unikarina om, hvornår jeg skulle åbne min pakke. Jeg har simpelthen fået byttet rundt på datoerne. Det gik op for mig, da jeg var inde på min gavevens blog, og hun ikke havde åbnet min gave. Hurtigt tjek i mailen. DOH! Det er bare kikset på så mange planer! For det første har jeg haft en reklame i min sidebar med forkerte datoer. For det andet har jeg skrevet et indlæg om, at jeg glædede mig til at åbne min gave d. 13. For det tredje har jeg sendt en gave til Bjørnemor med et 4-tal på. Go'daw do.

Nå, men jeg flåede straks papiret af min gave, som Kristin har sendt hele vejen fra Norge. Se, hvad jeg fik:

En lækkert sæt med hue og tilhørende håndledsvarmere strikket i 100% alpacauld i den skønneste lilla farve. Det er bare SÅ fed en gave. Meget federe end jeg kunne have drømt om.


Jeg har straks taget sættet i brug. Det passer helt perfekt.


Jeg har faktisk en hue, jeg selv har hæklet, men herhjemme går den under navnet "Thevarmeren"...den er ikke pæn. Men nu kan jeg både være varm om ørene OG smart! Og jeg kan ikke selv strikke, så jeg kunne aldrig have lavet sådan et flot sæt selv.


Tusind, tusind tak Kristin! Jeg er simpelthen så glad for gaven. Også tak til Unikarina for det dejlige initiativ og store arbejde med at sætte pakkekalenderen op. Det er blogland, når det er bedst.

10 kommentarer:

 1. Sikke en skøn gave :) Hvor er jeg spændt på at se, hvem der er min nisse....:)

  SvarSlet
 2. Hej Dorte
  Ja! Det er bare SÅ dejlig en gave. Og jeg kan godt forstå, du glæder dig til at få din gave. Det er en rigtig god måde at lære nye skønne blogs at kende og få nye kreative ideer.

  SvarSlet
 3. Hej Louise
  Det er nemlig en rigtig god gave. Kristin har faktisk en give-away på sin blog lige nu, hvor man kan vinde et sæt håndledsvarmere. Den bliver udtrykket d. 8. december.

  SvarSlet
 4. Hej!

  Dejlig gave og flot farve. Du skal ikke være ked af, datoforvirringen. Jeg har også sendt en pakke afsted med forkert nummer på og endda reklameret med det inde på min blog. Hvor dum har man da lov at være :o) ?

  Jeg glæder mig også til at se hvad min nisseven sender mig.

  God weekend.
  Randi

  SvarSlet
 5. Så flott at du likte gaven. Jeg tenkte jo som så at en som ikke strikker selv kanskje ville like å få noe strikket. Ha en fortsatt deilig adventstid.
  Kh Kristin

  SvarSlet
 6. Hej Randi
  Hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste! Hehe...jeg følte mig altså rimelig åndet. Men det hele løste sig i sidste ende og min gaveven har bare fået sin i rigtig god tid så, og det sker der jo ikke noget ved.

  Hej Kristin
  Du tænkte helt rigtig! Jeg har haft begge dele på hele dagen, selvom jeg bare har siddet inde og hæklet. Glæder mig dog til at prøve det udenfor også :-)
  Også glædelig december til dig.

  SvarSlet
 7. Endnu en dejlig gave i pakkelegen. Godt du fandt hoved og hale på din åbnedato :-) Mvh Annette

  SvarSlet
 8. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, og jeg må si meg enig i at det er fint for miljøet å ikke bytte ut alt hele tiden.

  Jeg gir også navn til en del gjenstander, den forrige bilen jeg eide (en bitteliten knøttebil) kalte jeg for Swingmobilen. Den hadde ikke så mange hestekrefter, men kom seg fram i alt slags vær på de utroligste steder, og når den ikke kom seg frem helt som man skulle ønske var den lett å skyve. :)

  Så fin pakke du har fått! Kjempefint! Så slipper du å gå med tevarmeren på hodet. :)

  God lørdag fra AbluMoo

  SvarSlet
 9. Hej Annette
  Ja. Den pakkeleg er altså et virkelig godt påfund. Og i dag skal jeg til blogtræf på Frederiksberg og slipper ikke for at komme ud i sneen. Men hvad gør det, når jeg har en lækker hue?

  Hej AbluMoo
  Det er et sødt navn, Swingmobilen :-) Min bil hedder Den røde baron.
  Og jeg er ret glad for, at jeg slipper for at have thevarmeren på nu. Den var virkelig ikke særlig køn.

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge