torsdag den 4. juli 2013

Hamborg er det nye Paris

Måske er du ikke klar over det, men det er ganske vist: Hamborg er det nye Paris. I hvert fald for os, der har det svært med romantik sådan i gængs forstand. Jeg var der i weekenden med der Mann og det var skønt med skønt på.


 Frokost på et marked med tyske specialiteter. Lige efter min smag! Øl i literkrus...det var et af de eneste punkter på min must-do-liste.

 400 gram kød.

 Og der var stadig plads til apfelstrudel til dessert.

 Ja, jeg er så typen, der tager billeder af sæben på hotellet.


 Havnerundfart...

 ...med servering ombord.Vi stod af på den modsatte side af Elben og gik tilbage gennem den gamle Elbtunnel, der nu er forbeholdt fodgængere og cyklister.


Det kan klart anbefales med sådan en smuttur. Hamborg er skøn og der er maaaaange lækre butikker at shoppe i. Fra København tager det 4½ time med tog, og det koster ikke meget mere end en togbillet til Jylland.

19 kommentarer:

 1. Jeg skal til Hamborg til september - dejligt med så mange fine billeder og beskrivelser, nu glæder jeg mig nu bare endnu mere!

  - Kit

  SvarSlet
 2. Jeg elsker Hamburg <3 Nu kommer jeg fra Kolding, så der er ikke langt til den tyske storby, og derfor har vi været der mange gange. Byen har så mange spændende steder og der er mulighed for at shoppe igennem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også lyst til at tage dertil igen - gerne lidt længere tid end 1½ dag næste gang ;-)

   Slet
 3. Jeg har ikke været i Hamborg i mange år - så tak for inspirationen - det må blive det næste feriemål. :) Go sommer

  SvarSlet
 4. Kan absolut kun give dig ret - Hamburg er fantastisk. Jeg og manden var der sidste år, og vi er ret enige om, at det ikke er sidste gang.

  Tror dit første billede er taget fra en cafe, med udendørs servering?? Der spiste vi nemlig - og vi sad lige ved siden af den sluse.. Uhm, det var go' mad! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - det er den cafe. Hyggeligt sted, ikke mindst pga. udsigten :-)

   Slet
 5. Hamborg er SKØN, var der for et par år siden på tøsetur med to veninder, SÅ skøn mad, SKØN stemning og sjove inspirerende butikker......der vil jeg gerne ned igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er mange ting at lave i Hamborg. Det er en dejlig by :-)

   Slet
 6. Iha, jeg synes helt klart også, at Hamburg er interessant by.
  Den er virkelig undervurderet.
  Kan du anbefale jeres hotel, og hvor boede I?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi boede på Side Hotel. Lidt til den dyre side, men virkelig lækkert og lige i centrum :-)

   Slet
 7. Du har ret.... Hamburg er fantastisk...man kan kun elske den by.... Har boet der, og det var en skøn tid... Var der sidst for nok 5 år siden, og jeg må da afsted igen snart kan jeg mærke.... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gad godt at lære den bedre at kende. Indtil videre har jeg kun bevæget mig i centrum, men jeg tror, der er mange sjove kvarterer at udforske :-)

   Slet
 8. Det kunne være at Humborg skulle have et lille besøg her i ferien. Tak for anbefalingen.

  SvarSlet
 9. Skal derned sammen med et vennepar til august - det bliver rigtig spændende, en af de ting vi SKAL prøve er havnerundfart, hvilket vi har hørt rigtig meget godt om, men det var vel også spændende.
  Skal vi snart vide hvem Der Mann er ;-)
  mange knus fra Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha! Han vil vist helst være anonym i blogsammenhæng, og det respekterer jeg. Men han findes og er rigtig sød ;-)

   Slet

Topscorere den seneste uge