lørdag den 6. juli 2013

Hjemmelavede gaver

Efterhånden giver jeg næsten altid hjemmelavede gaver, når der er anledning til gavegivning. Nogle gange i kombination med en købt ting og nogle gange alene. Det varierer lidt, men jeg synes, det er rigtig hyggeligt med de hjemmelavede ting. De viser lige lidt ekstra omtanke, synes jeg, og derfor elsker jeg også selv hjemmelavede gaver.

I tirsdags havde en god veninde fødselsdag, og jeg vidste liiiiige præcis, hvilken hjemmelavet ting, hun skulle have. Jeg har vist det frem før, men det kan vist godt tåle et gensyn:

Det er et net fra Tiger, som jeg har pimpet med lidt broderi, og så har jeg skiftet hankene ud. Det var nu mest fordi, de andre var gået lidt i stykker, men jeg synes faktisk, de sorte hanke passer fint til resten.

Hun blev heldigvis glad for det, og det giver mod på flere hjemmelavede gaver.

13 kommentarer:

 1. Det er da også en fed gave. :)

  SvarSlet
 2. Så fin! - Lyder det fra formanden for foreningen "Os der elsker hjemmelavede gaver".

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er godt! For du slipper heller ikke ;-)

   Slet
  2. :-) Jeg overvejede faktisk at kalde foreningen noget ala "Os der elsker hjemmelavede gaver, men ikke rigtig selv har noget at byde på", men så tænkte jeg, at det jo ikke var så venlig at udelukke alle de mennesker der både kan finde ud af at give og modtage hjemmelavede gaver :-)

   Slet
 3. ha ha :oD - hvor er det bare en fin taske.

  SvarSlet
 4. Super ide og hvor er det fint budskab (selvom det bestemt ikke passer på min kæreste) :-)

  SvarSlet
 5. JEG ELSKER DEN!!! Lettere forsinket opdager jeg dit indlæg, og jeg er både forelsket i og beæret over foræringen af nettet <3 Glæder mig MEGET til at se dig i morgen- med mit meget beskidte net i hånden- det følger mig nemlig overALT!

  SvarSlet

Topscorere den seneste uge